1. maaliskuuta 2015

Girls night outPerjantaina Setämiehen suunnattua ei-avec-kutsullisiin juhliin, otettiin "kälyn" kaa suunta mun lähikuppilaan. Henkilökohtaiset kuulumiset ehdittiin just käydä läpi ennen kun meidän loosiin alko kavereita virtaan. Kavereita, kavereiden kavereita, kavereiden kavereiden kavereita-ei niissä lopulta enään pysyny kärryillä.
Henkilökohtaisista syistä epäilin miten pitkään ulkona viihdyn, mutta yllätin itseni totaalisesti ja vasta kahden nurkilla kömmin kotiin nukkumaan. Lauantaille oli tärkeitä suunnitelmia perheen parissa.

Perjantai-ilta, onnistumisestaan huolimatta, jätti päähän hieman ehkä huolestuttaviakin mietteitä. Nautin suunnattomasti Setämiehen kanssa olemisesta, mutta se on silti aina jotenkin jähmeää-jos ei jopa virallista. Perjantaina löysin itsestäni sen sisäisen parikymppisen tytönhempukan, joka oikeesti oon ja nyt alkaa työskentely sen eteen miten pidän "molemmista puolista" huolta. Siitä etten koulun pian loputtuakaan löytäis itteeni jatkuvasti baarista, mutta etten myöskään unohtais nauttia elämästä ja nuoruudesta. Vaikka välillä sitten ilman Setämiestäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti