12. maaliskuuta 2015

Kotikeittiön herkkuja

Villiriisisalaatti:
villiriisiä
kanaliemikuutio
puolikas omena
puolikas paprika
säilykeaprikooseja
salaatinlehtiä
lisukkeeksi avokadoa ja pehtoorileipää juustosiivuilla

Keitä riisi ohjeen mukaan kanaliemivedessä. Kuutioi pieniksi paloiksi omena ja paprika. Huuhtele suurin makeus pois aprikooseista ja kuutioi nekin. Pilko salaatti. Sekoita kaikki pilkotut ainekset sekä kypsä riisi kulhossa, anna jäähtyä kunnolla. Kuutioi lisukkeeksi avokado ja valmistele leivät.
Jälkiruokaherkuksi asetin korkeaan lasiin kerroksittain murennettua mokkapalapohjaa, vaniljajätskiä, salaatin säilykeaprikooseista talteen otettua nestettä ja koristeeksi päälle Setämiehen jemmoista löytyneitä suklaakonvehteja pieniksi pilkottuina. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti