3. joulukuuta 2014

Tarkastappa kartasta

Viime yön tunteina puheet Setämiehen kanssa kääntyi ensi kevään reissuun. Mun valmistujaisreissun kohdemaaksi sain kuulla ehdotukset Tsernobyl, Thaimaa ja Seychellit-ja reaktio oli suoraan sanottuna 'anteeks mitä' :D Tsernobyl toki kiinnostaa, mutta tämä loma voisi tunnelmiltaan olla hieman riemuisampi... Olen jo kerran Venäjällä käynyt, josko jonnekkin muualle nyt. Thaimaassa mun mielikuvien mukaan syödään kaikkea mahdollista eläinperäistä (koiria, sirkkoja,...) ja siellä on...noh, pieniä halpoja naisia. Kuulemma maan poliittinen tilannekin epävakaa tällä hetkellä. Sheycellien sijainnin jouduin tarkistamaan kartasta ja ne löytyi (myös) yllättävän kaukaa! Tuolta jostain Madagascarin kupeesta...
Kaukokohteet, johon houkuttelevat Sheycellit ja Thaimaan luen kuuluvaksi, on lähinnä budjettiongelma. Liki main reissuun asti elän opintoetuuksilla eli sukanvarteen ei jää juuri mitään. Valmistujaisista en tiedä kuinka paljon kertyy matkakassaa-en ole kovin toiveikas sen suhteen. Parisataa, ehkä... Vaihtoehdoksi Setämiehen ideoille esitin omat ajatukseni (budjetista riippuen); Norja, Kreikka, Malta, Sisilia, Kreeta, Tunisia tai Marokko. Saa nähdä mihin mennään-mennäänkö näistä mihinkään.
Yöllinen matkakuumeen herääminen (ja karttojen tutkiminen) karsi taas yöunia, mutta tänään herätessä odotti mukava yllätys; repeilevän pilvipeitteen välistä paistaa aurinko. Aivan kuin vastauksena kaipuuseen lämpimästä ja valoisasta! Tästä ei voi tulla muuta kuin hyvä päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti