11. helmikuuta 2014

Porissa

Perjantaina lähdin sovitusti töistä aiemmin ja pääsin viettämään viikonlopuksi lähtemään Poriin, V:n ja Setämiesten seuraan kuten aiemmin kirjoittelinkin. Junamatka kesti sen nelisen tuntia minkä jälkeen luvassa oli myöskin ennakkoon mainittu ravintolaillallinen. Söin elämäni ekan kerran herkkusieniä! :D Ruoka ja kulunut viikko väsytti, päädyttiin katsomaan setämies-T:n kanssa Matrix vielä ennen nukkumaanmenoa. Leffa oli mulle pettymys, mutta jonkin sortin klassikko joka on/oli pakko katsoa.
Lauantaina loikoiltiin kaikessa rauhassa sängyssä, katsottiin kaikki ilmestyneet Siskonpeti-jaksot ja löydettiin aivan mahtava Orange is the new black-sarja! Setämies-V liittyi seuraan alkuillasta. Olin jonkin verran stressannu mitkä meidän välit nykyään on, kesällä/syksyllä olin turhankin dramaattinen eräiden asioiden tiimoilta... Kaikki oli kumminkin mainiosti. Käytiin setämies-T:n, V:n ja V:n uuden deitin kanssa syömässä  ennen kun illalla siirryttiin katsomaan yliopistolaisten teatteria. Illallinen hämmensi, en tiennyt miten suhtautua uuteen deittiin-ja kun vielä selvis sen tietävän mitä mun ja V:n välillä on ollut... Kulttuurisoitumisen jälkeen heipateltiin seura ja jatkettiin setämies-T:n kanssa iltaa OITNB:n parissa. Jossain vaiheessa nukahdin kaiken hämmennyksen ja itkemisen uuvuttamana kainaloon.
Sunnuntai alkoi setämies-T:n kanssa kokkaillessa, setämies-V selvisi aikanaan jostain ruokaseuraksi ja ruuan päälle porukalla lisää OITNB:a. Pääsin moneksi tunniksi syliin. Ymmärtääkseni molemmista oli hyvä olla siinä ja suunnittelinkin Turun reissua muutaman viikon päähän. Riippuu tosin pitkälti siitä miten Kela haluaa periä liikamaksujaan takaisin, onko mulla rahaa mihinkään tänä keväänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti