8. marraskuuta 2012

Kerro mulle vain kaunis tapa lähtee niin lähden niin

Tämän kanssa nähtiin kerran ja viestittelylupauksista huolimatta juttu jäi siihen. Ei vaan oo mitään asiaa. Muutaman kerran oon miettiny pitäskö laittaa viestiä mutt oltiin kumminkin sen verran eri maailmoista, niin en oo viittiny.
Tämä ei oli kipeenä ekalla kerralla ja myöhemmin sain ottaa vastaan lukuisia lupauksia jotka ei ikinä toteutunu. Osaan ei ees tullut mitään selitystä. Poistin facesta yms. kun päätin etten jaksa elättää toivoa enään, antaa uusia mahdollisuuksia.
Saa nähä kuinka tän illan treffikumppanin suhteen käy. Tuleeko juttua. Eletäänkö yhtään samanlaista maailmaa. Ennen kaikkea, ilmeneekö turhia lupauksia tai törmätäänkö pettymyksiin...
Yritän tehdä selväks etten hakemalla hae mitään kaveruutta vakavampaa. Jos sellasta ajan myötä kumminkin syntyy, niin en laita pahakseni. Kahden yllä mainitun kohdalla kumminkin toivo on karissu suhteellisen nopeesti kokonaan-ja sittemmin on katkennu välit kokonaan. Elämään kumminkin kuuluu myös pettymyksiä, mutta miksei sillä alun kaveriasteella vois sit vaan jatkaa. Kertokaa mulle kaunis tapa ilmaista ett ei kiitos enempää, kavereita voidaan toki olla...

2 kommenttia:

  1. Joskus kannattaa myös odotella pidemmänkin aikaa, ainakin jos yhtään siltä tuntuu :) Mut paras tapa lienee vaan sanoa selkeästi ja suoraan kasvotusten (jos vaan välimatkalta onnistuu), ettet oo kiinnostunu.

    VastaaPoista