21. marraskuuta 2011

21.11.2011 part 2

Päätin pitkästä aikaa (lue:ensimmäisen kerran) kuvata viikonloppuni. Tiedossa oli bussimatkustelua, ruokaa, patjalla nukkumista Klemelän (leirikeskuksen) lattialla, eväitä, vähän lisää matkustelua, vähän lisää ruokaa, uusia tuttuja, haleja mutta ennen kaikkea Turussa järjestetyt Maata Näkyvissä festarit. Ensimmäinen kuvausongelma tuli Hämeenlinnasta lähtiessä:
Vaikka kello ei ollu kun viis,oli niin pirskatin pimeetä etten saanu kuvia onnistuun (liikkuvasta bussista on myös hieman hankala ottaa niitä kuvia...). Leirille saavuttua sitten en nähnyt missään mitään kuvaamisen arvoista, kyllähän nyt jokainen tietää että leireillä on ihmisiä ja ruokaa yms. Iltaohjelmassa ajttelin napata muutaman kuvan, mutt sekin sit jäi kun ois tarvinnu kaikilta kysyä lupa-samoin bussimatka kuvat jäi julkasulupien takia ottamatta. Ja kuinka ollakaan, mun tuurilla, festareille päästessä ja show´n alkaessa, kamera alko vilkuttaan akun tyhjenemistä -.- Siispä jouduin tarkasti miettimään missä välissä otan ne muutamat kuvan mitkä pystyn ennen akun loppumista...
"Pari" ihmistä paikalla. Mitä, 10 000?
Oltiin forssan porukalla vaan lauantain iltakonsertissa enkä oikein innostunu mistään muusta kun Axl Smithistä (mikä ei kyllä mun mielestä liittyny teemaan mitenkään...). En sano etteikö illan pääesiintyjä Skillet ois ollu hyvä, mutt mä vaan tykkään enemmän HB/The Rain/No Man´s Band-tyylisistä bändeistä. Ehkä ens vuonna sit on mullekin jotain :)

2 kommenttia:

  1. Vai oli Axl Smith siellä :D jännittävää! MNF on kyl jotain niin käsittämätöntä ja hauskaa kyllä, kun saadaan saman henkisiä ihmisiä saman katon alle, ihmiset oikeesti tulee ympäri Suomea.

    VastaaPoista
  2. Oli joo :D Jätkä vaan oli vähän liiankin eloisa niin ei siitä saanu otettua onnistuneesti kuvia... Ympäri Suomee ja ulkomailtakin esim.meiän porukassa oli mukana kolme virolaista =)

    VastaaPoista