17. marraskuuta 2011

17.11.2011

"Heii... On niin helppoo olla onnellinen
Heii... Ja tyytyy siihen mitä on
Heii... On niin helppoo elää nyt ja tässä
Heii... Ja tyytyy siihen mitä on"

Olavi Uusivirta: On niin helppoo olla onnellinen

Heti aamulla herätessä mulla oli hyvä fiilis, tunne siitä ett tää päivä vielä onnistuu. On huomattavasti helpompi herätä kymmeneks kun kaheksaks kouluun, ei ollu enään niin pimeetäkään kun lähti ovesta ulos. Mulla oli aamupäivällä puoltoista tuntia koulua (taksvärkkipäivän suunnittelua) ja ruokailussa oli kerrankin hyvää salaattia perunamuusin ja leivän kaveriks. Ruuan jälkeen lääkäristä tuli ainoo päivän pettymys, mun epäihmismäisesti muljuvaa olkapäätä ei vaivaa mikään muu kun yliliikkuvuus. Sain viikon särkylääke kuurin (vaikka särky on satunnaista :o) ja kuurin jälkeen uudestaan terkan juttusille, jos ei olo oo helpottanu. Koska opelta oli lupa olla pois tunnilta, päätin ett voin käydä asioillakin sit samalla ja mennä vasta atk:n tenttiin. Pikasesti siis hakeen lompakko kotoo, kirjastosta hakeen varaukset ja sieltä postiin noutaan jouluvaloja. Kirjastolta postiin kävellessä tajusin, ett mun pienet tyttövauvat (syyskuussa myydyt tyttögerbiilit) täyttää lähiaikoina puoli vuotta. Voi pieniä... Postista tulikin sit kiire takasin kouluun...
Tietotekniikan koe oli ihan iisi (PowerPointin perusteita) ja sain tehtyä koko jutun jossain kymmenessä minuutissa. Ei kun jatkaan asioiden hoitoo, apteekista hakeen lääkärin määräämät lääkkeet ja kauppaan. Kaupasta vähän evästä matkaan ja koululle kattoon Aaro Arka Orava-näytöstä. Ihan suoraan sanottuna en ois uskonu "amatöörien" tekevän noin laadukasta näytelmää. Reilun tunnin aikana, mitä näytös siis kesti, mulla valu muutaman kerran kyyneleet ilman mitään oikeeta syytä eikä mun tapauksessa niiltä naurun purskauksiltakaan säästytty. Sen jälkeen kun mielialat on heitelly erittäin rajusti vuoristo rataa tunnin ajan, on yllättävän...levollinen olo. Seesteinen. Rauhallinen. Tyhjentyny. 
Kinuskikakkukahvien jälkeen tulinkin sit kotiin rauhottuun, sytyttelin kynttilöitä ja alottelen vähitellen viikonlopun viettämistä :P Tiedossa olis shoppailua, bussissa istumista, valokuvaamista ja ennen kaikkea Turussa odottavat Maata Näkyvissä festarit.

2 kommenttia:

  1. Jihuuu MN on parhautta, hitsit kun jää väliin tänä vuonna. Pidä tosi kivaa siel!!

    VastaaPoista
  2. Mä en oikein innostunu tosta lauantai-illan tarjonnasta,mutt tulipahan käytyä :) Kotiin päästyä tulee uuden kirjotuksen muodossa lisää reissusta =)

    VastaaPoista