3. toukokuuta 2015

Stigidi viikonloppu

Perjantai-iltana tuli käytyä Stigin keikalla paikallisessa Amarillossa. Stig on ollu pitkään mun suosikkiartisteja, mutta vasta nyt kävin ensimmäistä kertaa ko.artistia livenä katsomassa. Lähin tohon rilloon kattelemaan meininkiä siinä puol yhentoista aikaan ja tunnin verran sainki seurustella itseni kanssa ennen muun seurueen (Setämies+pari kaveria) saapumista. Melkein saman tien illan artistikin aloitti esiintymisen. Live-esiintyminen yllätti todella positiivisesti ja jammailin sydämen pohjasta, ehkä "vähän" tuli laulettua mukanakin, sillä lauantaiaamuna ei meinannu kuulua musta muuta kun pihinää.
Stigin keikan jälkeen ilta jatku vielä toisessa paikallisessa ja muutamaan tuntiin jääneiden yöunien jälkeen olikin aika hypätä junaan ja matkustella kotiseuduille. Koska alkuperäinen (jo muuttunut) suunnitelma oli olla Setämiehen kanssa ensi viikonloppu Oulussa, olin nyt jo luvannut käydä moikkailemassa äitiä ja mummoa äitienpäiväiseen tapaan. Samalla hoitui veljen syntymäpäivämuistamiset ja velvollisuudet kummityttöä kohtaan.
P.S. En sitten tiedä tuliko perjantai-iltana kuljettua liian vähäisissä vaatteissa, oliko kevät etelässä odotettua pidemmällä vai mikä, mutta kotituomisina mukaan tarttui ärsyttävä niiskutus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti