27. lokakuuta 2014

Mun iholla

On tullu tosiaan tuota kuluvaa Iholla-tuotantokautta seurattua ja tässä on alkanut haku jo seuraavallekin (nelos)kaudelle. Viimeksi Setämiehen kanssa tavatessa tuli tuo osallistuminen puheeksi ja viime viikolla Ässänkin kanssa puhuttiin aiheesta, kun pitkästä aikaa kahviteltiin. Kumpikin mies sai kuulla mun suusta sanat etten olis välttämättä valmis puolta vuotta elämästäni kuvaamaan ja tulosta kaikelle kansalle näyttämään, mutta blogiin vois tehdä päiväversion. Siispä tuumasta toimeen!
Kuluneena lauantaina (25.10) tartuin kameraan ja kuvailin touhut aina siihen asti kunnes klo 18 nurkilla kamerasta loppu akku. Editoinnin aloitin saman tien, arvaillen että kameralla menee loppuilta latautuessa ja uutta materiaalia ei enään tulis. Koko eilinenkin päivä meni editoidessa-joskus yhdeksän kymmenen aikaan turhauduin, kun en yrityksistä huolimattakaan saanu yhteistytä Youtuben kanssa toimimaan. Setämies ehdotti vaihtoehdoksi Vimeoo ja nyt aamusta video sinne latautumaan. Ja tadaa, tässä lopputulos;
Iholla from Jenni Lehtonen on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Voisit tehdä enemmän tällaisia videoblogeja, mutta kannattaa leikata materiaalia vähän enemmän, jotta ei tarvitsisi katsella 10 minuuttia sitä, kuinka istut tietokoneen äärellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla, että videopostauksia tulee jatkossakin. En lupaa. Tuon lyhentämisen tajusin itsekkin-mutta en ko.videon kohdalla enään jaksanu kun olin 2 pv tehny töitä. Ensi kerralla tiivimmin sitten :)

      Poista