29. heinäkuuta 2020

Oma Masterchef-haaste, osa 5/12

Toukokuun keittiöhaasteessa lähdettiin maailmalle. Ensimmäisenä tehtävänä oli tunnistaa haasteen lippu (aloitettiin helpolla) ja sen jälkeen valmistaa kyseisen maan ruokakulttuuriin sopiva ruoka. Itse pidän ranskalaisen keittiön tietynlaisesta yksinkertaisuudesta. Ainesosia saatetaan käyttää hyvinkin niukasti, mutta ne vähät ainekset sopivat niin hyvin yhteen, että ruuissa voisi kuvitella olevan enemmänkin sisältöä. Ranska on myös kohtalainen viinimaa, kuuluisa juustotarjottimistaan, tuoreista patongeista,...
Metsään meni omat haaveilut, taas. Setämies päätyi valmistamaan kreppejä (lettuja) jauheliha-kasvistäytteellä. Kylkeen pääsi kaupan palvelutiskistä katkarapusalaattia - koska meri? Salaatin päätin jättää omaan arvoonsa, sillä se ei ollut itsetehtyä. Krepit oli ihan kohtalaisia, nälkä lähti, mutta olen parempiakin joskus syönyt... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti