26. helmikuuta 2019

Hävikkiruokahyödynnys

En muista mistä alunperin bongasin hävikkiruokaa myyvän Matsmart-verkkokaupan, mutta nyt on takana jo lukuisia tilauksia. Lähes viikottain tulee sivustolla vierailtua katsomassa mitä vaihtuvassa valikoimassa kulloinkin on tarjolla ja noin kerran kuukaudessa jotain tilattua. Viime viikolla valikoimassa oli taas mun suosikiksi muodostunut Mysteerilaatikko ja tilaus tuli taas tehtyä. Mysteerilaatikon lisäksi tilaukseen eksyi tällä kertaa Lumous tummasuklaavadelmia joita olen monesti jo kaupassa himoinnut, mutta jostain syystä aina jättänyt ostamatta, sekä nipputarjouksessa olleita suklaapatukoita.
Mysteerilaatikon idea on siinä ettet tiedä mitä elintarvikkeita saat. Laatikko kumminkin maksaa vain 2,99e, joten paljon ei häviä vaikka tuotteet eivät omaan makuun olisikaan-tosin meille on aina kelvannut kaikki mitä laatikosta on löytynyt. Yleensä joukossa on jotain tuttuja tuotteita ja uusia Setämiehen kanssa maistellaan mielellään. Tällä kertaa yllätyslaatikosta löytyi kahvipaketti, megapussi grillisipsejä, erilaisia mausteita, yksi ateriankorvikepirtelö, vähän karkkeja ja limutölkki.
Moni varmasti miettii nyt ettei viitti päiväysvanhaa ruokaa tilata/syödä... Matsmartilta tilatessa on harvoin tullut päiväyksen vastaan; esimerkiksi tällä kertaa ainoa päiväysvanha tuote oli tuo Indian Spices-mausteseos. Mausteet eivät kumminkin parista kolmesta kuukaudesta hätkähdä ja todennäköisesti tuo tulee käytettyäkin heti perjantain saunaillassa.
Postikulujen hinta riippuu luonnollisesti paketin koosta, mutta mun isommatkin tilaukset on mahtuneet halvimpaan (3,90e) laatikkoon. Tällä kertaa koko setin hinnaksi (postikuluineen), tuli n. 9,90e ja näistä on taas iloa pitkäksi aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti