8. helmikuuta 2015

Lazy Sunday

Aamuisin heti herättyäni tsekkaan yön tapahtumat facebookista ja pelailen. Jos on kiire, nousen heti napsauttamaan kahvinkeittimen päälle ja kahvin valuessa vaihdan vaatteet jne. ennen kuin juoksen kouluun/töihin.
Tiedän, että päivästä tulee hyvä, kun herään auringonpaisteeseen. Tosin kellon pitää olla järkevästi siinä vaiheessa eikä esim. viisi aamuyöllä!
Olen ylpeä siitä, että opintoni ovat loppusuoralla. Yli neljä vuotta oon pakertanu ammattitutkinnon kanssa ja kohta voin sanoa sen kannattaneen.
Syön eineksiä todella harvoin, kiitos allergioiden...
Jos kuuntelisin kuukauden Herra Ylppöä ja Ihmisiä, oppisin ehkä ajattelemaan toisin. Monissa kyseisen artistin biiseissä on piilomerkityksiä joita on kiva välillä pohdiskella-ja joista saisi vaikka kuinka monta mainioo postausta aikaan!
Ystäväni ovat kirjavaa sakkia-mutta omituisuuksistaan huolimatta kaikki rakkaita! ;)
Autiolle saarelle ottaisin mukaan pelikortit.
Paras porukka jatkoilla on muutama itselle tärkeä ihminen.
Skippaan jatkot lähes aina sillä kaipaan jo juhlien jälkeen unta. En koe useinkaan menettäväni mitään.
Menen sanattomaksi, jos joku sanattomasti kertoo välittävänsä. Hyvä esimerkki tästä on muutama vuosi sitten, kun iskä tatuoi mun nimikirjaimen käsivarteensa.
Haluaisin oppia kokeilemaan rohkeammin uusia juttuja.
En hyväksy alentamista/alistumista.
Harva uskoisi elämässäni olleen jakson jollon levitin alastonkuviani nettiin.
Valitsen facebookin profiilikuvakseni tuoreen ja asiallisen kuvan itsestäni. Päivitän profiilikuvan muutaman kuukauden välein.
Tykkään facebook-statuksista, jotka laittavat ajattelemaan tai joissa on tilannekomiikkaa.
Jos en saa unta, noudatan päiväkodista tuttua tapaa eli mikäli kahteen tuntiin ei uni tule, saan nousta ylös. Yleensä uni tulee, kun vaan jaksaa olla rauhassa.
Viimeksi innostuin eilen illalla, kun tajusin nukkuvani kirjaimellisesti parin (Yucca-)palmun alla. Mukavaa vaihtelua viime viikon hakaristilippuun...
Haaveilen lomamatkasta jonnekkin lämpimään Setämiehen kanssa.
Lempipäiväni on ehkä perjantai. Todennäköisimmin silloin näen kavereita ja vaikka en näkisikään, on edessä pari päivää vapaata.

Kysymykset poimittu Cosmosta 07/14.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti