15. huhtikuuta 2020

Oma Masterchef-haaste, osa 3/12

Maaliskuun Masterchef-haasteeksi paljastui (ensimmäinen) mysteerilaatikko. Nämä on mun suosikkijaksoja nimikko-ohjelmassa ja odotinkin tätä omaa versioo kovasti. Ennen laatikon sisällön paljastamista ehdin hyvin fiilistellä ainesosilla ja miettiä mitä itse olisin niistä tehnyt.
Laatikosta paljastui ohjelmasta tuttuun tapaan seitsemän ainesta, joista kolmea piti käyttää. Koitin miettiä aineksia niin, että joitakin olisi helppo yhdistää toisiinsa ja joitakin vaikeampi. Jotain tuttuja ja jotain meidän keittiöön ehkä vierasta. Päädyin valitsemaan pennepastan, säilykemangot, kanankoivet, kandeeratun inkiväärin, maitorahkan, omenan ja papu- ja hernemixin.
Sisällön paljastuttua lähti kello tikittämään ja me lähdettiin tyttöjen kanssa ulos nauttimaan tuoreesta lumesta, palaten kotiin hieman määräajan loppumisen jälkeen. Jostain syystä kokkailuun mennyt aika oli venähtänyt - ja tarvii myöntää, että olin myös pettynyt ruuan ulkonäköön. Varmasti ihan hyviä aineksia, mutta väri/silmänruoka puuttui täysin. Maistelun myötä todettiin myös kanan olevan raa´ahkoa ja pastan aika kuivaa - juustokuorrutuksesta huolimatta. Salaatin virkaa toimitti siivutettu omena ja papumix oli saanut rapean elementin roolin uunin kautta. Rapeat pavut taisikin olla ainoa osuus mikä tuli syötyä kokonaan...
Koska haaste meni "pieleen" monestakin syystä, oli nyt huhtikuussa ensimmäisen (ehkä ainoan?) painetehtävän aika... Siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti