18. marraskuuta 2019

Joulu tulla jolkottaa

Joulukuu lähenee joka vuotisella varmuudella ja 
lähes viikottain joku pukin pikkuapureista kyseleekin lahjatoiveita. 

P:lle on meistä ehkä helpoin keksiä toiveita; kaikki odotus- ja vauva-aikana hamstratut vaatteet ovat alkaneet käydä pieneksi ja aktiviteettipuolella kaivataan jo selkeästi isompien tyttöjen juttuja. Tähän mennessä P on esittänyt toiveiksi mm. muovailuvahaa, sormivärit ja piirustuspaperia. Lisäksi tarvetta olisi esim. villa- ja fleecekerrastoille (92cm) sekä uusille peleille (muisti- ja palapelejä, Choco ja Eläinpyramidi löytyy jo).

V:lle onkin jo huomattavasti hankalampi keksiä, "kaikkea" kun on jo isosiskon jäljiltä. Jo esitettyihin toiveisiin lukeutuu mm. jokin kiva kovakantinen kirja ja Little People-hahmoja. Vaatteissa tarvitaan jo 74cm, niitä on hämmentävän vähän säästynyt unisex-väreissä isosiskolta. Hernepussit ja pallo voisivat olla kivoja, yöunia saattaisi parantaa 50/50 Swaddle Up (L-koko).

Omalla toivelistalla on mm. Roope Lipastin Jälkikasvukausi-kirja, lukupäiväkirja, esi-isä aiheinen muumimuki ja toinen muffinssipelti. Setämies toivoo froteista kylpytakkia (L) sekä työhuoneeseen sopivaa valko-/tussitaulua. Parisuhdetta voisimme hoitaa esimerkiksi ravintolaillallisen (lahjakortti) tai elokuvaillan (leffaliput) muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti