29. tammikuuta 2016

Torstai olikin toivoa täynnä

Vaikka eilinen ei iltapäivään mennessä ollut mukavuudellaan vakuuttanut, illasta tuli loistava! Setämiehen päästyä töistä suunnattiin syömään Kortteliravintola Kerttuun. Ensimmäistä kertaa ei paikassa oltu, mutta todennäköisesti ei viimeistäkään. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ja se ruoka...ahh... En muista koska olisin syönyt itseni yhtä kylläiseksi ulkona-ja saamatta allergiaoireita!

Ruuan kanssa meni suht luonnollisesti viinipullo puoliks ja olo alkoi olla mukavan rento siinä vaiheessa, kun O liittyi seuraan ja lähdettiin GONGin avajaisiin kattomaan Mikael Gabrielia. Keskiviikkoiltana olin bongannu ko.keikan ja pakkohan sinne oli päästä, kun liputkin oli naurettavan halpoja (12e/kpl!). En kehdannut jättää seuralaista anniskelualueella ja mennä teinien sekaan eturiviin hyppimään ja kiljumaan, mutta tämän hetkisestä äänen käheydestä päätellen keikka oli kauempaankin joka euron arvoinen.

Reilun tunnin keikan jälkeen liityttiin vielä hetkeksi Setämiehen seuraan Viinille-ravintolaan ennen, kun me suunnattiin Setämiehen kanssa kotiin ja O omille teilleen. Kotona viel pekonia ja munia iltapalaks (perinne baari-illan jälkeen) ja jo uni jo maistui. Kello tuskin oli kymmentä enempää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti