3. lokakuuta 2015

Viikonloppu täynnä sukulointia

Lauantai-ilta, kello kymmenen. Yöpuvussa anoppilan sohvalla, oikean käden ulottuvilla maailman suloisimman koirarodun edustaja (eli persikanvärinen kääpiövillakoira) ja vasemmassa kainalossa oma avomies. Telkkarissa pyörii Intelstellar, jota kukin seuraa oman mielenkiintonsa mukaan. On hyvä olla.

Eilen aloiteltiin viikonloppu anoppilassa. Pari tunnin ajomatka sujui myrskyvaroituksista huolimatta ja perillä ehdittiin osa Vain elämää-jaksostakin katsoa ennen kuin sähkötakkuilut alkoi. Ensimmäinen sähköttömyysjakso kesti kolmisen varttia jonka aikana omakotitalo valaistiin liikuttavan kauniisti kynttilöin. Loppuillan sähköt välillä välähti takaisin ja katosi sitten taas-mikä ei tosin yötä vasten haitannut. Yllättävän hyvin tuli uni, ei tuulen seurauksena läheisten puiden oksat raapineet ikkunaan ja aamulla sähköiset ongelmat oli historiaa.

Setämies heräsi kukonlaulun aikaan kouluun, itse jatkoin aamuämpyilyä tovin ennen aamupuurolle nousua. Puolen päivän aikaan kävin suorittamassa Mensan testin, jonka Setämies myöhäissynttärilahjaks mulle maksoi. Seuraavaksi sitten geenitestit ;) Testin jälkeen Setämiehen kanssa lelulahjaostoksille ja eräälle ystävälle kahville. Voi kuinka kesältä tuttu pieni kissakin oli jo kasvanut suureksi! Kahvien jälkeen anoppilassa välikuolema, päivällinen ja tupatarkastukselle Setämiehen perheen nuorimmaisen luo, joka muutama viikko sitten muutti pois kotoa. Anoppilaan palattua vastassa oli lisää perhettä; eräs pikkuveli lastensa kanssa. Heidän lähdettyä meillä sauna ja nyt tosiaan leffaillan vietossa.

Huomenna, sunnuntaina, olisi tarkoitus puolen päivän aikaan ajella mun äidin luo kylään. Toivon näkeväni omiani sisaruksiani, vaikka Setämiehenkin perhe on jo kuin omaani... Moninaisten syntymäkahvien (sekä äitini, veljenpojan ja veljentyötön syntymäpäivät) jälkeen suunta kohti kotia ja illanviettoon vielä O:n luokse. Supersosiaalisen viikonlopun päätteeksi paras vaihtoehto lienee leffailta ja kunnon yöunet ennen seuraavan viikon työrupeamaa...

3 kommenttia:

 1. Olipas taas kiva lukea sun uudet tekstit :) Oon lukenu sun blogia jo ainakin vuoden päivät. Rehelliset, aidot ja erilaiset blogitekstisi piristävät aina päivän jälkeen! Kaikkea hyvää sinulle ja avomiehellesi!
  -Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Toivottavasti blogi viihdyttää jatkossakin :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista