3. syyskuuta 2014

Iholla (sis.paljastuksia alkuviikon jaksoista)

En oo aiempia Iholla-sarjan tuotantokausia katsonu, mtta nyt aloin sarjaa uteliaisuudesta seuraamaan kun se maanantaina alko. Vuorossa on miesten kausi, miesten Iholla-johon osuvasti kommentoi että eikö parempi olis Nahalla. Oli miten oli, kahden jakson perusteella aion sarjaa myös jatkossakin seurata. Kyynelehtien.
Kolmoskauden miehet

Maanantain aloitusjaksossa esiteltiin miehistä kolme. Yrjänä työskentelee kehitysvammaisten parissa, harrastaa moottoripyöräilyä ja kärsii vaimonsa Saran kanssa lapsettomuudesta. Voi niin haluaisin antaa tuolle parille lapsen, mutta kun ei ole mun päätettävissä! Yrjänästä tuli heti ekan jakson perusteella ehdottomasti mun suosikki!... Patrick puolestaan jakaa arkensa avovaimon ja 1,5v tyttären kanssa. Jaksossa tytär vietiin mummolaan hoitoon, kun pari lähti festareille-kokivat jotain mahtavaa mikä multa jäi töiden takia kuluneena kesänä väliin. Kumiteollisuuden parissa työskentelevä sinkkumies Tero haaveilee tanssijan urasta ja treenaa yötä myöten kuutena päivänä viikossa. Arvostettavaa omistautumista vaikka tyyppi muuten (toistaiseksi) jätti kylmäksi...
Mun suosikki, Yrjänä
Eilisen, tiistain, jaksossa esiteltiin loput kaksi miestä; biojätteitä työkseen ajava Jukka ja (käsittääkseni) Helsingistä Lahtelaistuva opettaja-Eero. Jälkimmäinen jakaa arkensa saman ammatin parissa työsketelevän avovaimonsa Karoliinan ja pienen Fiinu-tyttären kanssa, Jukan kolme lasta puolestaan asuu vuoroviikoin eronneiden vanhempiensa luona. Pitkälti puolen tunnin jaksossa paneuduttiin Jukan ja tämän ex-vaimon erokuvioihin, mutta pääsi Yrjänäkin tuskailemaan aamulehtensä/koiran ulkoiluttamisen parissa sekä Eero vaimoineen kokemaan asunnon myyntiin liittyviä onnenhetkiä. Huomattavasti vähemmän tunnepitoisempi jakso kuin edellinen-mutta kyllä ne kyyneleet silti tuli kun Passengerin Let her go alkoi soimaan. Sniif!
Vasemmalta lähtien; Tero, Jukka, Eero, Yrjänä ja Patrick
Iholla-sarja AVAlla ma-to iltaisin klo 21 ja illan jakso uusitaan samana iltana klo 23.30. Perjantaisin viikon jaksot nähdään putkeen klo 21 alkaen. Jaksoja ja muuta oheismateriaalia pääsee vilkuilemaan myös Katsomosta.
Postaukseen lähdemateriaalina käytin MTV3:n nettisivuja, AVA-tv-kanavaa sekä Iltasanomien miehet esittelee artikkelia-johon pääsee tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti