14. tammikuuta 2013

Nyt lähti tukka!

Satunnaisesti sitä tulee mieleen joku idea, mikä on toteutettu ihan just saman tien. Tai ainakin mahdollisimman pian. Niin kävi eilenkin. Istuin junassa matkalla kotiin ja päätin että haluan siilin. Siis en lemmikiks vaan päähän. Pari viestiä ja muutamaa tuntia myöhemmin sellanen sitten olikin.
Tässä vajaan vuorokauden aikana on keksiny useammankin selityksen kysymykseen Miksi teit sen?
1. Sisko teki jokunen vuosi samoin ja ehkä ohimennen vitsillä heitti etten mä, silloin vielä pitkähiuksisena blondina, uskaltais ikinä tehdä samoin. Voipi olla, että tuosta sanomisesta ja sen paikkansa pitävyydestä saadaankin seuraava aihe tappelulle...
2. Mietin pitkään pidennysten ja siilin välillä. Siili tuli halvemmaks-eikä vaadi niin paljon hoitoa.
3. Haluan oman hiusvärini takasin, oli se nykyään mikä hyvänsä. Täysin kaljua en kumminkaan halunnu-oisin varmaan siinä vaiheessa saanu shokin itekin. Tää saa nyt hetken, muutaman kuukauden kasvaa jonka jälkeen lyhentäessä on tukka jo oman värinen. Ja siitä se saa sitten alkaa kasvaan takas. Mikäli peilikuva ei ala miellyttään silmää poikamaisuudellaan, tiedossa on vuosi tai pari erilaisissa hatuissa kulkemista.
4. Hiusten sanotaan kasvavan leikkaamisen jälkeen vahvempina ja tuuheempina takas ja mun hiuslaadussa moinen muutos ois ihan suotavaa. Yli olkapäiden mennessä hiukset alkaa hapsottuun.
5. En oo/ollu mikään hyvä laittaa hiuksia. Kun ne vaan sai ponnarille, niin sitten ne oli aina ponnarilla. Ei kiva.
6. Opiskelijana pitää säästää kaikesta mistä pystyy? Eli tässä tapauksessa shampoo- ja hoitoainekuluissa? :P
Koulupäivän siis sain nauttia ihmisten peittelemättömistä reaktioista, kun aikansa pyydettyään se pio lähti päästä. Eniten oon yllättyny siitä, että muutama jopa sanoi moisen tyylin sopivan mulle. Sopi heidän mielestä kuinka hyvin tahansa, pitkät (=pidemmät) hiukset tekevät kyllä paluun aikanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti