5. kesäkuuta 2013

Kesäkuulumisia

En oo jotenkin sisäistäny viel ett tää ihan oikeesti on kesäloma. Tuli sen verran paljon varmaan pidettyä omaalomaa koulusta kevään aikana...
Kesässä tai lomissa ylipäänsä on parasta se, että ei tarvi tehdä mitään. Saa vaan olla. Tehdä niitä asioita mitkä on kivoja ja mistä saa voimia. Tätä periaatetta oonkin hyvin noudattanu, unohtanu nukkumaanmenoajat ja ruokarytmin. Nukutaan, kun väsyttää ja syödään, kun on nälkä.
Reissujakin tälle kesälle on tiedossa, mahdollisesti useampiakin, mutta niistä kenties lisää tuonempana. Reissussa ollessa kotimaan festarit jää kokematta, mutta korjataan "vahinko" ens kesänä sitten!

Alkuvuodesta, kun leikkasin hiukseni lyhyeks, taisin "luvata" että ne saa kiinni päättäreissä. Varsinaisia päättäreitähän ei mulle tänä vuonna kohdistunu, opinnot kun jatkuu samassa paikassa syksyllä. Pystyin kumminkin pitään sanani sen suhteen, että hiukset todella saa kiinni. Ja se tunne, kun monen kuukauden jälkeen esim. harjaan hiuksia tai laitat ne kiinni!!!
Kettu sanoi, ett näytän tuossa kuvassa pöllönpoikaselta-johtuu ehkä väsymystasosta. Anyway, oon nyt sit ollu meiän keskusteluissa koko alkukuun pöllönpoikanen...

Puhelin keksii välillä jotain tosi jänniä juttuja kun sillä facebookkaa. Kuten kuluneena viikonloppuna kovasti naurattaneet kommentti- ja tykkäystilastot. 25 kommenttia ja 2,4 tykkääjää :D Kukakohan se 0,4 ihminen (?) on ollu...
Totuushan tais olla että tykkääjiä oli esim. 2,4 miljoonaa. Kyseessä kun vielä on tuollainen aforismikuva. Tiedä häntä, en tarkistanu...
Huomaa kyllä facebookinkin puolella, että porukka on lomalla tai töissä. Ei oikein mitään tapahdu eikä oikein kukaan oo keskustelussa paikalla. Toisaalta se on ihan hyvä, ei siellä sit tuu itekään notkuttua kun ei oo (Criminal Casen) lisäks tekemistä. 

Viime viikonlopun vietin iskällä, Forssassa. Ihanaa yhdessäoloa, pitkästä aikaa kaksistaan. Iskä on ihan eri ihminen, kun se naisystävä ei oo paikalla-ja siitä iskästä mä tykkään. En edes muista monet kahvit juotiin maailmanmenoa päivitellen taikka monetko ulkojädet muutamaan päivään mahtu. Eikä kesällä ollessa mun mielestä edes tarvi laskee sellasia.
Lauantai-iltana oli jäähallilla seurakunnan, nuorisotoimen yms. yhdessä järjestämä päättärijuhla-pääesiintyjä Mikael Gabriel. Voi mikä rakkauspakkaus!
Suurin osa paikalla olijoista edusti alakoululaisia, mikä vähän välillä huvitti. Mikluakin nauratti lavalla, kun esiteinit kurkotteli lavalle niin että välissä olevat aidat meinas kaatua. On se niiiiiiiiin ihguuuuuuuuu ja hotttiiiiiiiis ja ties mitä kaikkee. Voi luoja sanon minä :D
Keikan jälkeen artistin piti poistua salakavalasti takaovesta mutta ei naperit ihan tyhmiä oo ja rynnivät tietenkin vastaan. Kuulu kiljuminen hallin toiselle puolelle eikä kyllä siinä vaiheessa käyny iskää kateeks joka joutu piteleen niitä muksuja aisoissa.


Kesällä tunnetusti kuluu jäätelöä. Jotenkin tuntuu ett jätskin kulutus vaan lisääntyy nyt kun oon tullu allergiseks esim. mansikoille ja herneille. Pitäähän mullakin joku kesäherkku olla!
Jäätelöaltaasta löytyy tänäkin vuonna vaikka kuinka paljon uutuuksia ja mitä erikoisempia makuyhdistelmiä. En tiiä onko tää sitä kuuluisaa aikuisuutta vai mitä, mutta mä oon ruvennu tyytyyn niihin ihan tavallisiin. En tällä hetkellä tiedä mitään parempaa kun tuo kuvassa oleva vaniljajätski!

Varsinainen sekäsikiö postaus kesäaiheista, mutta ehkä ei välitetä näin kesän kunniaks siitäkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti