19. maaliskuuta 2012

Säröperhe

Kateltiin luokanvalvojan tunnilla meiän koulun nettisivuja, vapaaehtoistyö mielessä. Ohimennen näin sanan säröperhe-mikä siis varmaan tässä yhteydessä tarkoitti huume- tms. ongelmaperheitä. Mulle tuli kumminkin heti mieleen oma perhe; vaikkei meillä ikinä mitään noin vakavia ongelmia oo ollukaan, koen ett´ me ollaan aika säröperhe.

Mun vanhemmat eros mun ollessa reilun vuoden vanha. Äitillä on edellisestä liitosta kolme lasta ja iskällä yks-eli mulla on neljä vanhempaa sisarpuolta. Vielä kun sisarusten kaa on ikäeroo 9-16 vuotta, niin ei oo ikinä tullu sellasta "perhefiilistä". Ketä mun perheeseen kuuluu? Molemmat vanhemmat vaikka asuin vaan toisen luona? Kaikki siarukset joista osaa nään liiankin harvoin?

Tällä hetkellä aattelen ett´ mun perheeseen kuuluu itteni lisäks kuus ihmistä; porukat ja sisarukset. Tilanne todennäkösesti muuttuu siinä vaiheessa, kun tuleva parisuhde vakiintuu ja jos lapsiakin siunaantuu. Sillon mun perhe on puoliso ja jälkikasvu-sisarukset "jää" sisaruksiks ja vanhemmat...vanhemmiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti